Перспективне меню їдальні Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3
День 1-й
Сніданок:
оладки з повидлом 100/20
чай з цукром 200
Обід:
суп гречаний 250
макарони відварні 120
сердельки відварні 75/15
салат з свіжої капусти 75
хліб 40
компот 200
День 2-й
Сніданок:
ліниві вареники з сметаною 100/20
чай з цукром 200
Обід:
борщ 250
плов з м’ясом 120/50
салат з свіжої капусти 75
хліб 40
компот 200
День 3-й
Сніданок:
макарони відварні з голанським сиром 100/20
яйце відварне 40
чай з цукром 200
Обід:
Суп гороховий 250
салат з свіжої капусти 75
каша гречана 120
біточки з підливкою 50/50
хліб40
компот 200
День 4-й
Сніданок:
запіканка творожна з сметаною 100/20
чай з цукром200
Обід:
суп вермешелевий 250
салат з свіжої капусти 75
жаркоє з м’ясом 120/50
хліб 40
компот 200
День 5-й
Сніданок:
деруни з сметаною 100/20
чай з цукром 200
Обід:
розсольник 250
макарони відварні 120
котлета м’ясна 75
салат з вареного буряка 75
хліб 40
компот 200
Коментарi